Aktive dager med DNTung Bergen

Torsdags kveld ble det arrangert grillkveld for turledere hjemme hos Synnøve i Bergen turlag. Vi var rundt 15 turledere, mange med mye erfaring som har vært aktive i mange år og noen som meg som er helt ferske. Ungdomsgruppen i Bergen er ledet av en flott gjeng og turlaget har et kjempebra miljø. Det var kjempekjekt å bli kjent med mange nye og å treffe igjen noen av de som jeg jobbet med på sommerleirene i fjor. Vi koste oss utover kvelden på terassen i kjempefint vær og med god mat :)


Turlagsledere på grillings :) 


Hallvard, Vanja, Sindre og Ole-Martin. 


Connie og Ingvild. Begge erfarne turledere! :) 


Sindre og Marte.

Fredags kveld møttes mange av oss igjen. Da var vi i alt 16 turledere og 49 deltakere som feiret at DNTung fylte 25 år og DNTung Bergen fylte 40 år. Vi tok banen opp på Fløyen kl 22 fredags kveld og møtte alle de aktive deltakerne på toppen. Solnedgangen var kjempefin og værmeldingen som hadde varslet så dårlig ble langt bedre enn forventet. Etter en presentasjonsrunde av lederne og kort informasjon, startet den 10 timer lange turen med innlagte pauser underveis. Etter å ha passert Rundemannen og kommet til Øvre Jordalsvatnet hadde vi en lengre pause med grilling og lek, før vi gikk videre mot Ulriken.

Mange begynte å bli trøtte og lei, men da vi endelig kom frem på Ulriken og fikk øye på lavvoene hvor Vanja og Tuva hadde sovet for å servere oss varm kakao med krem, kake, godteri og rundstykker med pålegg til frokost var alle veldig fornøyde. Til tross for A-mennesket i meg og så trøtt som jeg var, hadde jeg en kjempefin turopplevelse. Min første tur som utdannet turleder er fullført! :D 


Sjekk den solnedgangen da!! :D 


Sindre, Synnøve og Connie på tur. 


Mørkt på fjellet :) 


Glede! Fremme på Ulriken og en god frokost venter! :D 

Bor du i Bergen og har lyst til å være med på tur? Allerede i morgen har du sjansen. Da arrangerer jeg og Marte St. Hans tur i Alvøskogen med oppmøte ved MIL-huset i Mathopen kl 11.00. Turen er gratis, men krever påmelding. Vi skal gå en 3-4 timers tur med grill- og badepause ved Alvøvannet. Les mer om turen og meld deg på her! :)

Én kommentar

Sissel-Johanne :)

25.06.2013 kl.09:10

Det er sporty det! Ser ut som du virkelig har hatt en kickstart på ferien :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits