Strutsefarmen

Neste uke har jeg ansvaret for 42 barn fra 5. - 7. klasse når jeg skal jobbe som leirleder på Strutsefarmen i Fyllingsdalen i Bergen. Gården drives av Birte Larsen som skal være med på "Jakten på kjærligheten" på TV2 i høst. Se her!

De siste dagene har jeg laget program og jobbet mye med det som skal skje på leiren. I går var jeg på et langt møte med to av de andre leirlederne og Camilla som jobber i Bergen Kommune, og i dag har vi vært på besøk på gården. På gården bor det både kuer, sauer, høner, katter, kaniner, en ponni, marsvin og ikke minst TRE STORE STRUTS! Programmet begynner å bli ferdig og jeg gleder meg masse til å begynne jobben! :D

 

 
Cathrine og Frida er to av lederne som skal være med på leiren. 


Traktoren sies å være farlig, fordi han som kjører den ikke ser så godt...! Hmm...


Vi traff en koselig sauefamilie på gården. Mor, far og to barn :) 


Struts! Huff, for noen fæle dyr! Visste du at struts dreper mer enn haier?!

2 kommentarer

Lena Ludvigsen -

19.06.2013 kl.22:15

Haha, så morsomt:D

Stine

19.06.2013 kl.22:47

Lena Ludvigsen: Jepp, det tror jeg det blir! :D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits