Stavanger

Hei igjen! Jeg forsøkte å starte opp bloggingen igjen etter at jeg var kommet hjem fra sydenferien på Kypros, men et voldsomt tordenvær gjorde at vi mistet internettet et par dager. I tillegg har det vært travelt med både bursdagsferiring for mamma og farfar, venninnebesøk og familiebesøk til min onkel og tante hvor vi for første gang fikk møte min lille adopterte fetter fra Colombia. Etter å ha vært uten hund siden påsken merker jeg savnet, og det har også blitt ekstra mye turer, kos og pleie for Frida. All treningen tar også mye tid. Så det har ikke vært tid eller mulighet til å blogge, men prøver igjen! :) 

Dette året har jeg reist skikkelig mye, og om ikke så langt så har jeg vært på enda en reise igjen :) Siden søndag kveld har jeg besøkt Ørjan i Stavanger. Mandag gikk vi opp Preikestolen og deretter reiste vi videre på hyttetur. Vi var kjempeheldige med været og naturen viste seg på sitt beste. Jeg liker ikke høyder, men selv jeg som har skikkelig høydeskrekk syntes ikke det var så fælt på toppen som det ofte ser ut på bildene. Noen sitter seg med beina hengene ut fra stupet, men det gjør IKKE jeg!


Vi er på vei! :) 


Toppen er nifs og bratt! 


Fin utsikt utover fjorden.


Også oss da! :) 


En annen preikestol!

Etter å ha kjørt langt med bil og ferje kom vi sent frem på hytten. LUKSUSHYTTEN! :D Det var ordentlig flott! Nyoppusset og fint med skikkelig god utsikt utover fjorden :) De neste dagene ble det ikke mye trening, men heller lange turer i fjellene. Tirsdag nesten tre timer og onsdag opp i mot to timer på tur. Vi var nesten helt aleine på hele hytteområdet, kun med selskap av masse kyr og sauer. I tillegg så vi to ekle ormer og en svær ørn! :)


Hytten.


Kjøkkenet.


Stuen.


Jeg ble venn med kalvene og de ville være med oss på tur :) 


Ørjan og en høy varde på vei opp til Høgafjellet.


Den store ørnen kom ganske nærmt! :)

I går reiste vi til Stavanger igjen og på kvelden hadde vi en times løpetur i regnvær. Det var godt å endelig få trene skikkelig igjen! Jeg reiste grytidlig hjem til Bergen i dag, og snart er jeg klar for mer trening :) I helgen skal jeg på kurs med turlaget og jeg skal overnatte på en hytte langt oppe i fjellet fra lørdag til søndag, så jeg tørr ikke å love at det blir noe mer blogging før søndags kveld. Men det skal i hvertfall bli bedre enn det har vært hittil denne måneden! :)

2 kommentarer

Mamma

15.06.2013 kl.14:07

Kjekt å følge med deg på bloggen når vi ikke er hjemme på samme tider i heimen :) Du må fortelle meg mer om den stolen og om den ørnen når vi treffes i virkeligheten :) Flotte bilder :)

Stine

16.06.2013 kl.20:28

Mamma: Hehe! Bra det ikke er alltid er sånn at vi ikke er hjemme på samme tid! :) Jepp! Ørnen var helt spesiell, kjempekult å se en så stor rovfugl så nært og i frihet! :) Takk :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits