Kypros

Ut ifra leserstatistikken som tok en liten topp i går, tenker jeg at mange kanskje ventet en bloggoppdatering med en gang jeg kom hjem fra ferie og fikk tilgang til internett igjen, men det hadde jeg ikke tid til. Pappa skulle løpe 5 km i sommerkarusellen ved Fana stadion og jeg vurderte å bli med, men flyet var forsinket og det ble for travelt. Dessuten er jeg alt for treig til å få en god tid på 5 km, og det kommer mange løp utover sommeren. I stedet løp jeg en lang fin kveldstur på vel 13 km  i Alvøskogen. I dag har jeg også vært travel med tur over vidden fra Fløyen til Ulrikken med venninner og hunder. Godt etter en lang og ganske lat uke på Kypros! :) 

Jeg og mamma stod opp kl 3 om natten for å reise på Flesland natt til forrige mandag. Etter 7-fjellsturen var jeg helt gåen og sov stort sett hele flyreisen. Jeg våknet med et brak da vi landet og var fremme på Kypros og endelig fikk jeg premien som motiverte meg gjennom hele 7-fjellsturen: Tanken på å ligge strak i varmen på en fin sandstrand! :)



De første to dagene, mandag og tirsdag, var jeg helt gele i beina og beveget meg minst mulig. Det gjorde skikkelig vondt å gå med all den gangsperren! Men 100 % lat har jeg vanskelig for å være og jeg klarte i det minste å svømme ca 700 meter i bassenget på tisdagen. I tillegg kjøpte vi snorkleutstyr og en flytemadrass, og snorklet i sjøen hvor det fantes masse flotte fisker å se. Onsdagen meldte vi oss på en utflukt med Star Tour i fjellene. Vi kjørte opp i ca 1600 meters høyde og gikk en rolig 2 timers tur nedover langs en elv med følge av en dyktig guide. Etter turen fikk vi servert oppdrettsørret på en familiedreven restaurant før vi kjørte videre til en gammel by med vinsmaking og masse gamle koner. Torsdagen var jeg sprekere og løp en fin morgentur på standpromenaden. Den samme turen startet jeg fredagen og søndagen med. Fredagen klarte jeg dessuten å få gjennomført økt 6 i delmål 2 på en rusten tredemølle! Etterpå var jeg så pest at jeg stupte rett i sjøen, svømte til baren og bestilte en iskald cola. DEN colaen smakte godt, selv for meg som aldri drikker brus! :)



Mellom hver aktivitet lå vi stort sett på stranden og slikket sol, og etterhvert ble vi både brune og solbrente. Ryggen min så ikke ut på slutten da den flasset som værst, men det er heldigvis begynt å bli bedre allerede. Torsdag spanderte mamma en time på spa med pedikyr til meg hvor jeg fikk stelt beina og fikk rød neglelakk. Senere på kvelden dro vi til partybyen Aiya Napa hvor vi spiste god middag på en meksikansk restaurant. Det ble mange gode lunsjer, middager og desserter på forskjellige restauranter hele uken, men den mexikanske var desidert best! Siste dagen på stranden var vi (i hvetfall syntes mamma det) tøffe og kjørte "crazy ufo", en slags ufo som ble dratt i full fart etter en båt på sjøen. Det var supergøy og jeg hadde konstant latterkrampe hele veien! :D 


Indisk restaurant var vi også på. Der fikk vi RØD kylling og røde kongereker! 

Tusen takk for en fin uke på Kypros mamma! :)

6 kommentarer

mormor

04.06.2013 kl.22:28

Velkommen hjem, begge to. Det ser ut som dere har kost dere sammen. Flott hotell og bare fint vær hele uken. Nå kan dere begynne å jobbe igjen etter en ukes hvil.

Ses snart.

Stine

04.06.2013 kl.23:18

mormor: Takk! Det var stort sett veldig fint vær. Litt overskyet på onsdagen, men det passet utmerket når vi skulle vandre i fjellene :) Jeg ferierer enda i 1 1/2 uke før jeg begynner i sommerjobb, men så skal jeg jobbe i 2 uker og kanskje ta noen ekstravakter på aldershjemmet. Sees! :)

projecthealthy

05.06.2013 kl.10:08

Åh så herlig :D Frister med en tur til utlandet nå, men jeg får nok pent smøre meg med tålmodighet og vente til slutten av juli.. da skal jeg til den franske rivieraen <3

Stine

05.06.2013 kl.10:23

projecthealthy: Mhm :) Frankrike har jeg også lyst til å reise til! Der har jeg aldri vært. Det er jo ikke så lenge til, tiden går fort! Du har nok masse å glede deg til der! :)

Sissel-Johanne :)

07.06.2013 kl.10:19

Så herlig! :D Håper virkelig jeg får tatt meg en tur sørover i løpet av sommeren :)

Stine

14.06.2013 kl.09:31

Sissel: Absolutt! :D Kanskje du er heldig og finner deg en billig restplass bilett! :D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits