Grilling i Elverum

Mellom regnbyene i dag kom det noen timer med sol hvor vi endelig fikk grillet. Det skulle vi egentlig gjort for mange uker siden, men vi har ikke hatt tid og vær til det enda. Siste sjanse før avreise til Bergen var i dag og da måtte den benyttes! :) På menyen hadde vi jordbær, fullkornsburgere med rent storfekjøtt, kyllingfilet, salat, mais og bakte poteter. Solen kom etterhvert frem og på andre siden av Sagtjernet var det til og med noen som badet. Tror jeg venter med det til Kyprosturen! :D


Forrett - Friske jordbær! :D 


Grillmenyen + hamburgere :)


Nam!


Vi koste oss :)


Superfin natur ved Sagtjernet når solen skinner :)

Bilder sier mer enn tusen ord, så det blir bare et kort innlegg i dag! :) 

Har du grillet ute i år? :) 

9 kommentarer

John Richard - trimathlon

24.05.2013 kl.19:32

Har også grillet i dag, for fjerde gang i år. Skal jo sies at jeg endte opp med å grille i regnvær første gangen hjemme, og første gang på besøk måtte vi sette oss inn på pga veldig kald vind. Maten smakte veldig godt.

Flotte bilder!

Stine

24.05.2013 kl.21:13

Dette så kjekt ut. Digg :)

siljeeira

25.05.2013 kl.07:55

Kjempefine bilder:) Så koselig å grille, det har ikke vi fått gjort enda i år, dessverre.. Men det blir det blir etter hvert:)

Jeg er helt enig med deg, Sagtjernet er veldig fint når solen skinner.. Og spesielt på kveldstid:) Jeg gikk forbi der i går kveld, og det så helt magisk ut faktisk:) Men å BADE der ville jeg nok ha ventet med! Har hørt om noen som ble bitt av en stor gjedde der også, og måtte sy mange sting, wææ!!

Håper du får en fin helg, er det i dag dere reiser?:)

SisselJohanne :)

25.05.2013 kl.08:52

Det så herlig ut det! :) Vi grillet ute på 17. mai :D

Stine

25.05.2013 kl.13:43

John Richard: Så kjekt! :) Vi må bare utnytte mulighetene, vi vet jo aldri hvor mange dager med sol vi får i sommer. Jeg hadde også en grilltur i regn, under tak på en tereasse for en ukes tid siden, men det er absolutt ikke det samme!
Takk, ha en fin helg! :)

Stine

25.05.2013 kl.13:45

Stine: Ja, superdigg! :D

Stine

25.05.2013 kl.13:48

siljeeira: Oi, såpass! :O Vi snakket med noen som fisket og håpet på å få gjedde. Den ville ikke jeg hatt på kroken! Er det ikke mye mygg og fluer der om kvelden? :)
I dag reiser jeg til Bergen, ja :) Reiser til Kypros med mamma på mandag, først skal jeg bare gå 7 fjell i morgen! :)

Stine

25.05.2013 kl.13:51

SisselJohanne: Mhm! :D Så kjekt :) Dere er heldige som hadde fint vær på 17. mai. Her regnet det og grilling var uaktuelt. Håper det blir mange fine grillmiddager i sommer! :D Og ikke minst: Krabbe-, reke- og blåskjellmiddager ute på terassen! :D

siljeeira

28.05.2013 kl.15:10

Jo, jeg tror det er en del mygg der om kvelden.. Jeg gikk bare tur på veien som ligger over Sagtjernet, så jeg merket ikke noe til det da. Men de gangene jeg var der på denne tiden i fjor, så var det en del ja:( Huff, de er så irriterende..

Da er du allerede kommet frem da!! DEILIG <3

Kos deg masse masse!! Her skinner solen litt, så regner det osv osv osv.. Blir GAL!

Klem fra meg:)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits