Melodi Grand Prix

Beklager stillheten på bloggen de to siste dagene! Som jeg nevnte i treningsplanen dro jeg og Ørjan til København og videre til Malmø for å se Melodi Grand Prix finalen. Flyet gikk ganske sent fra Oslo, så det var med knapp magin at vi rakk showet. Heldigvis fikk vi hjelp av noen snille dansker som viste oss veien og hjalp oss med å finne riktige tog. Vi har hatt utrolig mye flaks på hele reisen og danskene er så hjelpsomme! Det var et forrykende show med masse folk og god stemning. Desverre hadde vi plasser bak scenen, over lyskasterne, slik at artistene ble litt usynlige. Men vi hadde flere storskjermer rundt oss og det var en stor opplevelse å være i salen. Ikke minst var det gøy at Norge kom på 4. plass og Danmark på 1. Når vi kom tilbake til Danmark kunne vi høre vinnersangen over hele byen :) 


Margaret Berger er klar for å representere Norge i Melodi Grand Prix :)

Hele gårsdagen var vi i København sentrum hvor det ble arrangert maraton. Jeg fikk skikkelig lyst til å delta, så nå vurderer jeg om jeg skal løpe maraton neste år samtidig som Grand Prix skal arrangeres i Danmark. Det hadde vært noe! :D I dag har vi startet med en fin 90 minutters økt i nydelig vær og flotte turområder like utenfor hotellet. Nå skal vi snart forlate hotellet, ta en tur til byen og reise hjem igjen til Elverum i kveld. 


Hele byen var stengt i går, så vi måtte spise luksusfrokost på fin restraurant :)


Ørjans versjon av luksusfrokosten :)


Svaner i byen.Ha en fortsatt fin pinse! :) 

2 kommentarer

Mamma

20.05.2013 kl.18:36

Det må ha vært en stor opplevelse :) Så dere artistene bakfra ? Uansett hørtes det ut som en super helg når dere oppholdt dere mest blant glade vinner dansker :)

Stine

21.05.2013 kl.09:02

Mamma: Ja, vi så de bakfra :) Jepp! Det var mange glade dansker i byen etterpå :) Avsluttet reisen med en tur på tivoli. Det var gøy! :D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits