Tomatsuppe

Dagens middag ble hjemmelaget tomatsuppe og nystekte knekkebrød ved siden av :) Jeg har laget suppen to ganger før og knekkebrødene har jeg laget hver mandag de siste ukene, men det skader vel ikke med en liten påminnelse! ;) Oppskriften på tomatsuppe finner dere her, og knekkebrødoppskriften finner dere her. 

I dagens suppe tilsatte jeg en pakke med fullkornsnudler siden jeg ikke hadde makaroni eller pastaskruer. Det ble veldig godt og jeg var mett etter en skål med suppe :) Siden jeg synes suppen ble veldig salt forrige gang jeg laget den, brukte jeg bare en buljongterning og droppet saltet. Jeg synes det gjorde den mye bedre. Smak dere frem! :) Jeg skulle gjerne hatt en stavmikser så jeg kunne gjort suppen helt glatt, men det har jeg desverre ikke. Det er en ting jeg ønsker meg, merk dere det alle kjente! ;) Som drikke til maten pleier jeg bare å drikke vanlig vann, men i dag tilsatte jeg litt mangosmak. Herbal Aloe-urtekonsentrat fra Herbalife gir kjempegod smak på vannet samtidig som det er sunt for deg. Aloe vera planten bidrar til å rense kroppen og urtekonsentratet inneholder verken sukker eller kalorier. Smart for de som ikke er flinke nok til å drikke vann! :) 

Hva har du spist til middag i dag? :)

7 kommentarer

Silje Margrethe

13.05.2013 kl.18:33

Så godt ut ;) alt for lite egentlig grov brød med banan ;) hehe

Stine

13.05.2013 kl.19:09

Silje Margrethe: Mhm! :) Oi, det var ikke mye middag..! Håper du får en god kvelds da :)
Mmm, det såg nydelig ut, så flink du er:D

Stine

13.05.2013 kl.21:28

Linda Marie Stuhaug: Enkel hjemmelaget suppe! Dersom du bruker stavmikser vil det ikke ta lenger tid å lage denne suppen enn det tar å lage toro sine posesupper. Denne er jo mye sunnere, så da er valget lett! :) Takk :)

SisselJohanne :)

15.05.2013 kl.11:41

Jeg er ikke flink til å drikke vann! Jeg får ingen negative effekter av ikke å drikke noe, men det er vel egentlig ikke sunt. Kanskje jeg burde vurdere å skaffe meg en slik tilsetning :)

Stine

15.05.2013 kl.21:24

SisselJohanne: Ingen negative effekter? Vann er kjempeviktig bl.a. for transport av næringsstoffer i kroppen. Det er veldig viktig med god væskebalanse, spesielt for deg som er så aktiv :) Se nettsiden min www.herbashop.no/ss98 for mer info om urtekonsentratet og bestilling av varer :)

SisselJohanne :)

18.05.2013 kl.00:28

Som jeg merker ;) Vet jo at det ikke er bra, jeg bare merker ikke noe til det negative :) Takk for link! :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits