Holmenkollstafetten

Tiden flyr og jeg har ikke prioritert bloggen de siste dagene, men lesertallene er fremdeles høye og det setter jeg stor pris på. Det er veldig kjekt at dere er så mange som følger bloggen min. Tusen takk! :D

Vi hadde eksamen forrige torsdag og siden det har jeg bare jobbet to dager. Ellers har jeg hatt mange fine fridager med fint vær og god trening. I morgen tidlig reiser jeg til Oslo med Ørjan. Lørdag er Holmenkollstafetten som jeg skal løpe etappe nr 13 for Spirit (Stavanger Friidrettsklubb). Egentlig skulle jeg jo også delta i bedriftsklassene og løpe for Hernes Institutt, men på mandag fikk jeg en kjedelig telefon om at de ikke klarte å skaffe nok løpere. 


Dette er et gammelt bilde fra sommeren 2011 da jeg løp 10 km på
under 40 minutter. 

Jeg har aldri løpt stafett og heller aldri konkurrert på så korte distanser. Etappen som jeg skal løpe er bare 1300 meter, og jeg er vant til å løpe 10 og 21,1 kilometer! Jeg er absloutt ikke noe rask, bare utholdende. Treneren min har en plan som tilsier at jeg må løpe distansen på 4,08 minutter. Det spørs om jeg klarer det, men jeg skal gjøre mitt beste :) 

Resultater og bilder fra løpet kommer i løpet av helgen. Fortsatt god torsdagskveld! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits