Sommerjobb i Bergen Turlag

I fjor sommer var jeg så heldig å få drømmejobben som assisterende turleder på fire av Bergen Turlag sine sommerleirer for barn og ungdom. Da var vi stort sett 4-5 assisterende turledere og en hovedleder. Fire uker i lavvo, på hyttetur og med masse aktive barn var slitsomt, men utrolig gøy.

I år har jeg igjen fått tilbud om jobben, og denne gangen kanskje med HOVEDANSVARET for Turbouken på Fløyen. Dette er en sommerleir for barn mellom 6-8 år og er ment som et dagtilbud hvor barna kan være når SFO er stengt og foreldrene er på jobb. Den første eller kanskje de to første ukene i juli skal jeg derfor tilbringe på Fløyen. Jeg gleder meg! :D


Sommerleir på Fløyen sommeren 2012. 

I morges startet jeg dagen med enda mer eksamensøving før jeg gikk en tur gjennom skogen med hunden. Da jeg kom hjem fristet det med en siste gulrotvaffel med masse godt pålegg, før jeg tok bussen til byen sammen med min venninne, Charlotte. Etter å ha vært på møte med en av sjefene i turlaget, gikk vi innom busstasjonen og drakk smoothie. Min bestod av papaya, ananas, mango og sitron med blåbær på toppen, mens Charlotte sin var en blanding av melon, jordbær, banan og vaniljeyoghurt. Mmm, smoothie er godt, sunt og så enkelt. Gleder meg til å lage masse smoothies utover sommeren! :)  Skal du jobbe i sommer? :)

8 kommentarer

projecthealthy

30.04.2013 kl.22:36

Åh så gøy, gratulerer med jobb igjen i år ;-)

Smoothie er herlig! Gleder meg til å eksperimentere litt mer på det området, men blir bare så stress å vaske blenderen, haha. Jeg har også lyst på en juicemaker, utrolig hvor mye bra man kan putte oppi. Skjerpings på smoothie-fronten!

Stine

30.04.2013 kl.23:06

projecthealthy: Takk!! :D
Morsomt at du nevner det med vask av blenderen, for jeg tenkte på det akkurat i dag! Du kan gjøre det kjempeenkelt! Skyll den litt, ha i litt varmt vann + bittelitt zalo og sett den på. Da vasker den seg selv på 1, 2, 3! ;) Good smoothiedrikking! ;)

charlie91

01.05.2013 kl.00:46

Kjempe koselig og se deg igjen i dag Stine <3 Vi må treffes igjen i sommer!! :D

Ingrid

01.05.2013 kl.09:06

Gratulerer med jobben :)!

Stine

01.05.2013 kl.17:13

charlie91: I like måte! :D Ja, selvfølgelig! ;) Det er under en måned til jeg kommer hjem igjen! :)

Stine

01.05.2013 kl.17:14

Ingrid: Takk Ingrid! ;)

Maia!

03.05.2013 kl.09:56

Wow, høres ut som en fantastisk jobb! :) Jeg har dessverre ikke tid til å jobbe i sommer, da jeg skal ta et sommersemester i Israel :)

Stine

03.05.2013 kl.13:25

Maia!: Ja, det er en veldig givende og gøy jobb! Midt i blinken for meg :) Så spennende med studier i Israel. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits