BERGEN! <3

Etter å ha nådd mitt første delmål i løping på fredag var det full fart og av gårde for å rekke bussen og reise til Bergen. Jeg ble hentet av mamma på flyplassen og vi kjørte rett til frisøren hvor jeg både farget og klippet håret før jeg kom hjem til god middag. Deretter måtte jeg jo bare prøve å kjøre bil siden jeg ikke har kjørt siden sist jeg var hjemme i julen! Jeg tok med meg hunden, kjørte til skogen og gikk en fin kveldstur. Klokken nærmet seg 22 da jeg kom hjem, men jeg rakk akkurat å få med meg de fantastiske dansemovesene til Stian Blipp (som jeg fikk vite at er (fille)firemenning for meg!) og idolresultatene ;)


Frida med toppen av Lyderhorn langt bak i bakgrunnen.

Lørdag var det tid for det jeg egentlig er kommet hjem for, nemlig konfirmasjonen til min fetter. Det var et stort og flott besøk med masse god mat og hyggelige mennesker. Kjempekjekt å treffe igjen hele familien til mamma også! :) Tiden både før og etter konfirmasjonen ble benyttet til å lese til eksamen, og på kvelden var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orket annet enn å se en film på TV. Det ble derfor ingen bloginnlegg i går, men vi får se om jeg ikke skal ta det igjen med to i dag! Da kommer det i så fall et ganske sent også. Søndagen skal brukes til å lese mer eksamenspensum, trene (med pappa?) og kanskje lage hjemmelagde knekkebrød :) 


Konfirmanten og søsteren, min kusine Henricke. 


Konfirmanten.


Kjempeflott konfirmasjonskake! :D

Ha en fortsatt fin helg! :D

4 kommentarer

Lena Ludvigsen -

28.04.2013 kl.11:50

Åh, så koooselig:D

Stine

28.04.2013 kl.14:10

Lena Ludvigsen: Mhm! :D Kjempekjekt å være hjemme når det er så sjeldent! :)

28.04.2013 kl.14:28

Hei :-)

Jeg lurte på om du kunne legge ut planen for 1 mil på 47,5min også? :-D

Jeg har tenkt å følge den andre planen din for 1mil også videre på 47,5min også, sender hadde vært fint om det var mulig!

Synes bloggen din er en fin inspirasjonskilde :-)

Leser hver dag :-)

Håper du får en knallfin søndag, selvom det regner her i Bergen da....

Stine

28.04.2013 kl.14:35

Anonym: Hei! :) Så utrolig gøy at du vil følge programmene mine! Tilbakemeldinger som denne blir jeg veldig glad for! :D Da jeg la ut programmet for 10 km på 50 min hadde jeg allerede "kvalitetstestet" det ved å gjøre alle øktene selv og dermed sjekket at det var realistisk å gjennomføre med den progresjonen det er i programmet. Jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme med programmet på 47,5 minutter før jeg legger det ut, og jeg har ikke en fullstendig plan for hvordan jeg skal gjøre det enda. Jeg lover å se på det i kveld, så skal jeg vurdere å legge det ut en av de neste dagene :) Veldig kjekt at du leser bloggen min! Ha en superfin Bergens-søndag i regnværet du også! ;)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits