Holmenkollstafetten

Ny konkurranse på planen! Denne gangen stafett, noe jeg aldri har vært med på før. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å løpe i det hele tatt, men i dag (siste dag med praksis) ble jeg spurt om jeg kunne løpe for Hernes Institutt, og nå skal jeg plutselig løpe både for Spirit Friidrettsklubb OG Hernes Institutt (bedriftsidrettslag). 

Det er totalt 15 etapper og alt fra 390 til 2800 meter - MYE kortere enn jeg noengang har konkurrert! Distansen som jeg skal løpe for Spirit Friidrettsklubb blir 1520 meter og går fra Frognerparken til Nordraaksgata og er den 11. etappen, mens distansen som jeg skal løpe for Hernes Institutt bare er 1060 meter fra Arno Bergs plass til Camilla Collets vei, den 13. etappen. Korte distanser er jeg ikke særlig god på, men det blir gøy likevel. Dagen er lørdag 11. mai, og det er åpent for alle så lenge dere er mange nok til å stille lag. Bli med som deltaker eller heiagjeng! :D 


Løypekart, 11. etappe. Grus, asfalt, grus og brostein. 


Løypekart, 13. etappe. Asfalt.


Elverumstrimmen august 2011, 5,5 km. Den korteste konkurransen jeg
har vært med på tidligere, og den eneste i terreng. Resultat: 22,24 minutter
og 3. plass... 

Kommer du? :)

8 kommentarer

projecthealthy

25.04.2013 kl.19:30

Så gøy! Dette burde jeg jo blitt med på :-D Ihvertfall for å se!

Stine

25.04.2013 kl.21:12

projecthealthy: Ja! :D Det er et kjempestort arrangement og veldig mange kommer bare for å se :) Håper du kommer og løper eller heier! ;)

bakekona

25.04.2013 kl.22:29

Så gøy! Og så sporty a gitt! ;)

Gøy med konkurranser! Jeg skulle egentlig løpw Disney World Half Marathon i Florida for to år siden, men så ble jeg gravid og fikk løpenekt av legen. Jeg ble tilskuer, mens samboeren løp. Hadde vært gøy med sånne mål igjen :)

Stine

25.04.2013 kl.22:49

bakekona: Ja, gleder meg! :D Jeg løper jo egentlig langdistanse (10 km og halvmaraton) så dette skal bli spennende :) Maraton er stort! Jeg har aldri løpt så langt på konkurranse før. Dere er skikkelig sportye dere også da! Selv om du ble gravid og måtte stå over, var du sikkert i god form når du tenkte å løpe et maraton. Tviler ikke på at du er det nå heller! ;) En kort distanse i Holmenkollstafetten er vel en fin start på konkurransene igjen? :D

SisselJohanne :)

27.04.2013 kl.21:41

Så gøy!! Skulle egentlig også delta, men så kom jeg på konfirmasjonen jeg skal i. Så da blir det (ironisk nok) Bergen på meg :)

Stine

27.04.2013 kl.22:41

SisselJohanne: Å, kjipt når det krasjer! Jeg vet at det er Iform-løpet 1. juni i Oslo. Kanskje du heller skal vurdere det eller et annet løp? Sjekk ut terminlistene på kondis.no! ;) Jeg har vært i akkurat samme situasjon i dag. Jeg hadde så lyst til å løpe Sentrumsløpet i Oslo eller Bergen City Halvmaraton, men måtte stå over pga. konfirmasjon. Men neste konkurranse er allerede på onsdag, så det går fint! :D

SisselJohanne :)

28.04.2013 kl.21:13

Ville også løpe iform-løpet, men dagen etter skal jeg sykle Landeveisbirken. Og siden det er 3 gutter jeg sykler med, så vil jeg heller prioritere at beina klarer å holde følge med dem :P Også har de sagt at de skal kjøre for meg, for jenteklassen er ikke like tøff som gutteklassen, og da kan jeg jo ikke møte opp med utslitte bein :)

Men det kommer alltids flere muligheter :D

Stine

28.04.2013 kl.22:36

SisselJohanne: Sporty uansett om du skal løpe eller sykle! Det er nok lurt å stå over løpet når du skal på sykkelkonkurranse dagen etter. Du er heldig som får følge da. Lykke til alle sammen, men spesielt til deg! ;)
Ja, masse muligheter! Spesielt om du har mulighet til å reise til områdene rundt Oslo :) Neste konkurranse for meg i Oslo blir nok ikke før i september, da satser jeg på å løpe Oslo Maraton :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits