PiZZa med cashewnøtter og basilikum

God skinnende lørdagsmorgen! Jeg var ganske sent hjemme i går, men våknet tidlig likevel. Solen skinner endelig etter flere triste regnværsdager, så jeg skal ut om et lite øyeblikk. 

Men først et lite blogginnlegg! :)


Ekstra stor pizza for to personer og to dager. 

I går laget vi en supergod pizza med fyll av kyllingkjøttdig, paprika, mais og cashewnøtter, toppet med revet hvitost, pizzakrydder og friske basilikumblader. Prøv nøtter på pizzaen, det er faktisk kjempegodt! :) 


Etter tre store pizzastykker var jeg kjempemett! 

Bunn og pizzasaus finner du oppskrift på her :) 

På kvelden var jeg hos Iris og lakket negler, drakk te og spiste muffins. Iris var kjempeflink som negledesigner. Hun laget gelenegler på seg selv og et tøft mønster på neglene mine, men den ene neglelakken var svært dårlig og neglene mine ble langt fra så fine som hennes. Dropper bilde av de. Kameraet mitt falt dessuten i gulvet og ble ødelagt, så jeg fikk ikke tatt tatt flere bilder. Utrolig kjipt! :(


Iris sine perfekte gelenegler.
 
I kvled blir det pizzarester til fotballkampen mellom Brann og Viking. Jeg og Ørjan heier på hvert vårt lag, så det er litt spennende (til og med for meg som ikke liker å se på fotballkamper)! :) Men aller først skal jeg sykle og trene litt styrke, kjøpe kjole for neste helgs konfirmasjon og 17. mai OG ikke minst gjøre et forsøk på å reparere kameraet mitt. 

Ha en fin lørdag alle sammen! :D 

8 kommentarer

Lena Ludvigsen -

20.04.2013 kl.10:16

Nam til pizzaen, og kjempefine negler(: God lørdag!

Stine

20.04.2013 kl.10:33

Lena Ludvigsen: Jaaa!! :D NAM! :D

Elisabeth

20.04.2013 kl.14:03

Så veldig godt ut :)

Stine

20.04.2013 kl.14:22

Elisabeth: Det var det! ;)

Julia

20.04.2013 kl.19:54

Heisan! Må først si du har en vannvittig god kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner vakre blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare poster tøv! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget mye tidligere, men sluttet en periode fordi jeg fikke så mange frekke kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er sinnsykt god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig av apple produkter og mac'en min! Haha!! Men kanskje du har mer lykke, enn meg?! Delta da! :-P

Stine

20.04.2013 kl.20:44

Julia: Hei! Tusen takk for så masse positivt! Jeg sluttet også å blogge en stund, men synes det er kjempegøy nå som jeg får mange lesere og positive tilbakemeldinger som denne. Håper du vinner i konkurransen og at du fortsetter å lese bloggen min :) Ha en fin helg! ;)

siljeeira

21.04.2013 kl.08:43

Åhh, nøtter på pizza har jeg aldri prøvd før, takk for tips:) DET skal jeg så klart teste ut neste gang vi lager pizza:) SMART!

Kjedelig det med både neglene og kameraet, skikkelig uheldig:( Jeg har også sånne dager noen ganger, irriterende! Håper du fikk reparert kameraet, og at du fikk en god treningsøkt ute i det fri:)

GOD søndag til deg!

Stine

21.04.2013 kl.12:08

siljeeira: Ja, det var kjempegodt! Tror ikke alle nøtter passer på pizza, for eksempel mandler, men cashewnøtter smakte godt :) Andre nøtter har jeg ikke prøvd..
Det var utrolig kjipt! Jeg gikk innom fotobutikken på Kremmer´n i går og de mente det kunne koste opptil 3500 kr å fikse det! Får skikkelig beskjed om en prisen på en evt reperasjon i morgen, så får jeg vurdere om jeg heller skal kjøpe nytt. Blir dyrt uansett...
Ha en god søndag du også! ;)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits