Kylling- og pastasalat

Jeg har verdens beste jobb! Som støttekontakt får jeg være med på så mye gøy. I går laget vi middag, som denne gangen bestod av noe så enkelt som en kylling- og pastasalat. I salaten hadde vi kjempemye godt! :D

Vi stekte to kyllingfileter som vi krydret med hvitløk og chillipulver. Merkelig nok hadde de ikke pepper (jeg trodde det var noe alle hadde, men nei). Vi kokte pastaskruer av fullkorn. Ellers hadde vi en pose isbergsalat blanding med gulrot, en avokado, en boks med ananasbiter, masse mais, en tomat, litt paprika og agurk, og et beger med fetaost og tomat + olje. Da tror jeg ikke at jeg har glemt noe! Det ble en kjempegod salat, og de som mener at salat ikke er mat må tro om igjen. Når man tilsetter kylling og fullkornspasta blir det i hvertfall en fullverdig middag! :) 


Bollen var så full at den nesten rant over :) 

I en salat som denne får du både i deg masse protein (kylling), karbohydrater (fullkornspasta) og sunt fett (avokado, fetaost og olje). Salat inneholder også masse gunstige vitaminer og mineraler. Det er mager og sunn kost som alle burde spise mye av :) Heldig som jeg er, fikk jeg med meg en fin tuppeware boks med rester som jeg skal ha til lunsj i dag. Men først skal jeg rydde og trene. Ha en fin fredag kjære lesere! ;) 

6 kommentarer

19.04.2013 kl.12:36

Hei Stine

Har nettopp spist værdens beste pastasalat her på stadion. Vi har egen kokk som lager mat til oss. Ha en fin helg Stine. Sees neste helg :-)

Stine

19.04.2013 kl.12:59

Anonym: Å, pastasalat er visst populær jobbmat da! Dere er heldige som har egen kokk og han er sikkert flink. Ha en god helg! Gleder meg til å komme hjem en tur ;)
Åh, for en herlig jobb :D pastasalaten såg kjempegod ut! Yuuum :)

Stine

19.04.2013 kl.14:41

Linda Marie Stuhaug: Ja, helt fantastisk! :D Vi gjør så mye gøy! Alt fra å gå på kino, shoppe, bowle, spise på restaurant og lage mat hjemme. Det er en jobb som absolutt kan anbefales, og hvis du har litt ekstra tid, så bør du undersøke om det er behov i kommunen din :) Salater er godt! :D

SisselJohanne :)

27.04.2013 kl.21:42

Nam! Det ligner faktisk på middagen jeg spiste i går :D

Stine

27.04.2013 kl.22:41

SisselJohanne: Mmm :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits