Sjokolademousse

Jeg er distributør av Herbalife. Det betyr at dere kan bestille produkter gjennom meg. Se nettbutikken min www.herbashop.no/ss98

Jeg er ikke veldig aktiv som distributør, så det er ikke ofte jeg bestiller varer. Men nå begynte lageret mitt å bli ganske tomt og jeg måtte ha nye hudprodukter. Jeg gjorde en stor bestilling av varer og endelig har jeg det jeg trenger for å lage den savnede sjokolademoussen som jeg er så glad i! :D 

Ingredienser

 • 2 eggehviter
 • 1 ss sukrinmelis
 • 1 ss sukrin
 • 2 ss Herbalife Formula 1 med sjokoladesmak
 • 1/2 ss kakao
 • 2 gelatinplater


Slik gjør du:

 1. Legg to gelatinplater i litt vann.
 2. Stivpisk eggehvitene med sukrinmelis og sukrin. 
 3. Rør inn sjokolade-pulveret og kakao.
 4. Kok opp litt vann og ha et par spiseskjeer over gelatinplatene slik at de løser seg opp. 
 5. Tilsett gelatinvannet forsiktig i sjokoladeblandingen. 
 6. La stå i kjøleskap til blandingen er luftig og stivnet, ca 10 minutter.  
 7. Pynt med sjokolade og eventuelt friske bær før servering.  
   


En liten belønning for gjennomført 10 km konkurranse og eksamen. Glede! :D

2 kommentarer

siljeeira

04.05.2013 kl.08:52

Så herlig at du er ferdig med eksamen, har du flere eller?:) Og den moussen så bare helt herlig ut.. Nå har jeg nettopp lagt inn ikke bare 1, men 3 (!!!) bestillinger hos iherb, så det får være nok shopping for en stund fremover;)

Håper du får en kjempefin lørdag, kos deg masse og nyt at eksamen er ferdig:)

Stine

04.05.2013 kl.10:19

siljeeira: Ja! :D Jeg skal ha en muntlig eksamen på 15 minutter i det samme faget (Helsepedagogikk) 22. mai, men før det har vi bare innlevering av praksisrapport på tirsdag. Ellers har vi fri hele tiden! :D God tid til å øve og gjøre andre ting :) Høres bra ut med en stor bestilling fra iHerb. Det er mange produkter jeg ønsker meg der, men etter denne gigabestillingen må jeg nesten spare litt :)
Takk, og i like måte! :D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits