Treningsplan uke 17

FORRIGE UKE

Mandag hadde jeg helt fri fra trening, men det ble en bassengøkt på praksisen om morgenen. Jeg var ganske sliten når jeg kom hjem og hadde mye jeg skulle gjøre, så det var veldig godt å lade batteriene litt ekstra :) 

Tirsdag var vi også på praksis hvor vi som studenter hadde ansvaret for en time kalt Høypuls. Timen bestod av god oppvarming og zombainspirert dans. I tillegg fikk vi være med ut å felle et kjempestort tre. De kaller sånt for arbeidslivstrening, og det var absolutt trening i det også. Mange tunge løft! Etter praksis løp jeg en time på Karma. Det gikk overraskende bra til tross for at jeg var sliten og ikke hadde musikk. Jeg kjente meg fult restituert! :) 

Onsdag hadde vi også ansvaret for en økt på praksisen, denne dagen en langøkt. Jeg og Iris tok med en gruppe for å klatre og ha diverse leker. Det gikk bra det også! :) På ettermiddagen hadde jeg en etterlengtet sykkel- og styrkeøkt. Jeg hadde ikke trent styrke og sykling på en uke, bare løpt masse, så det var på tide med litt variasjon! :) 

Torsdag løp jeg intervaller. I det siste har jeg løpt litt andre intervaller, så dette var den første 1000 meters intervalløkten på over 4 uker. Jeg kjørte 8 repetisjoner slik som jeg pleier, og bygget meg gradvis opp til 13,7 km/t på den siste intervallen. Formen var god og det gikk faktisk ganske lett :) 

Fredag løp jeg en skikkelig tung økt. Oppvarmingen tok jeg på en mølle som må ha vært feil innstilt, for da jeg stilte inn på 1 helling gikk den mye brattere enn hva det pleier. Så etter 10 minutter oppvarming i motbakke byttet jeg mølle. Unnagjorde 50 minutter i 11 og 12 km/t-fart. Måtte virkelig pushe meg og klarte å gjennomføre som planlagt :)

Lørdag var det tid for en litt roligere økt med sykling og styrke. Den ene øvelsen byttet jeg ut med dips, fordi de vektene som jeg pleier å bruke i en annen øvelse var opptatt. Kanskje like greit å variere, og dips har jeg ikke trent på lenge. Senere på dagen ble det en fin tur ute i solen, ca 50 minutter. 

Søndag, i dag, har jeg løpt 75 minutter rolig med Ørjan. Vi løp deler av økten i skogen. Det var fremdeles litt snø og vått enkelte steder, men det forsvinner nok i løpet av noen dager hvis solen fortsetter å skinne sånn som den gjør nå. Jeg gleder meg til mange fine langkjøringsøkter i skogen utover våren og sommeren. Det er mindre belastende og mye finere å løpe i terrenget, og ikke minst er det der jeg trives best - friluftsliv! :D Senere skal jeg ut og sykle en liten tur :) 


Alternativ trening: Klatring! 

NESTE UKE

Mandag

Fri!

Tirsdag

Løpe, 60 min

Onsdag

Intervaller
8 x 1000m

Torsdag

Sykle, 40 min
Styrke, 40 min 

Fredag

Løpe, 60 min

Lørdag

Alternativt 

Søndag

Løpe, 75-90 min 

4 kommentarer

Lina Kristin Johansen

21.04.2013 kl.12:31

så flink du er! ønsker jeg var like flink :O

Stine

21.04.2013 kl.12:59

Lina Kristin Johansen: Takk! :D Jeg har trent i mange år. Jeg var innom bloggen din, og får i hvertfall intrykk av at du også trener mye. Stå på! ;)

siljeeira

22.04.2013 kl.14:11

Kjempefin treningsuke på deg:) Jeg er også veldig fornøyd med min! Hadde egentlig tenkt å ta fri i dag jeg også.. Men du vet, ikke alltid like lett:) Får bli i morgen eller på onsdag i stedet..

Håper du får en fin mandag, kos deg masse på treningsfri-dagen din:)

Stine

22.04.2013 kl.15:25

siljeeira: Ble ikke fri for meg heller! Er nettopp kommet hjem fra praksis hvor vi hadde spinning siste timen. Tok det rolig, men blir alltid svett etter en spinningsøkt! :)
En fin mandag til deg også! ;)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits