Æsj, jeg liker det ikke!

En av de andre bloggene som jeg pleier å lese har ofte fine bilder av frukt og grønnsaker sammen med en type hvitmuggost som kalles brie. Det ser jo så delikat ut, så jeg ble fristet og laget meg et fint fat med ost, jordbær og kiwi en kveld jeg hadde lyst på noe godt. Men godt var det absolutt ikke!
 


Æsj, dette var virkelig et bomkjøp. Det endte med at jeg kastet osten og laget meg en skål med gresk yoghurt og akasiehonning + jordbærene og kiwien. Det var mye bedre! :) Jeg er absolutt ikke kresen når det gjelder mat. Det er få ting jeg ikke liker, men i tillegg til denne osten liker jeg heller ikke sylteagurker og rødbeter, majones og dressinger, marsipan, pølser, tran, østers, ansjos og.. tja, lutefisk! Det er alt jeg kommer på etter å ha tenkt meg grundig om. Og av drikke liker jeg ikke øl, kaffe, brus og kefir. Ellers er jeg veldig glad i mat! :)
 

Er det noe du ikke liker?

14 kommentarer

projecthealthy

17.04.2013 kl.08:06

Må si meg enig.. jeg er ikke veldig fant av oster. Bortsett fra norvegia, synnøve osv ;P Eneste som er godt på kjeks er pepperost, den bør du prøve! :-)

Ellers er jeg ikke så veldig fan av østers, ansjos, lutfisk jeg heller ;P Var veldig kresen før, likte bare kneip og norvegia typ, men nå liker jeg det meste og godt er det!

Linda

17.04.2013 kl.12:35

Oster er forskjellige på smaker, og noen av ostene trenger litt søthet fra f.eks honnig for at smakene skal bli tilfredestillende. Forsøk sånn blåmuggost elelr noe, men vi alle trenger ikke å like alt. For emg blir mango for søt, ananas blir for bitter elelr noe, kiwi svir i munnen osv osv......Jeg forsøker å gå etter mine egne smaker ( sammensettninger) når ejg skal prøve nye ting. ¨Så digger ejg å lese bloggen din :)

Mamma

17.04.2013 kl.13:29

Du Stine du Stine :) Du skal nå ha for å prøve ut nye ting :) Osten kunne du tatt med til meg - skulle tatt akasiehonning til. Tror de blir bedre av å ligge en stund. Ikke for deg - for de blir vel helst mer smakrik (om jeg ikke tar feil) Og ellers skal jeg prøve å huske at du ikke er glad i marsipan !
Ikkje alle kombinasjoner er like gode! det første eg kjem på som eg ikkje liker, er kokos og marsipan, hehe ;)

Stine

17.04.2013 kl.15:58

projecthealthy: Hehe! Tror jeg skal holde meg til de vanlige hvitostene og brunostene heretter! :) Og MULIGENS prøve pepperost. Vet ikke om jeg tørr etter dette bomkjøpet.
Så bra. Det sies at man skal like noe etter å ha smakt det ti ganger. Men tror ikke jeg klarer å smake dette så mange ganger :P

Stine

17.04.2013 kl.15:59

Linda: Hm.. prøvde faktisk med litt jordbærsyltetøy oppå, men nei, dette var ikke noe for meg! :P Bra vi alle har forskjellige smaker! :) Tusen takk, det var hyggelig! :D

Stine

17.04.2013 kl.16:02

Mamma: Ja, det er gøy å smake på nye ting! :D Synd at dere bor så langt unna, ellers skulle du fått den. Jeg kastet ikke hele, så det som er igjen skal Iris få. Hun synes sånne oster er gode, så da blir hun glad :) Og Ørjan ble glad for (luksus)marsipanen ;)

Stine

17.04.2013 kl.16:06

Linda Marie Stuhaug: Absolutt ikke! Kokos er det visst overraskende mange som ikke liker. Det synes jeg er godt da! :) En skikkelig skolebolle med egg i midten og melisglasur med kokos på rundt kantene. NAM! (Husker ikke sist jeg spiste det!).

Cesiliegm

17.04.2013 kl.16:49

nam så godt det så ut :D

Stine

17.04.2013 kl.19:55

Cesiliegm: Ja, det er jeg enig i, men det smaker ikke godt! :P

bakekona

17.04.2013 kl.22:10

Jeg hadde helt klart gått rett på skål nr 2! Mmm.. :)

Stine

18.04.2013 kl.11:16

bakekona: Skål nr 2 med gresk yoghurt kunne jeg også klart, men absolutt ikke tallerken nr 2 med brie ost. Ikke nr 1 en gang! :P

Sissel-Johanne :)

18.04.2013 kl.15:23

Så ut som en godkjent ikke like-liste det der :) Tror jeg er myye verre. Og i tillegg er jeg sånn at jeg ikke liker ting som alle liker, og liker ting som andre ikke liker :P

Stine

18.04.2013 kl.18:54

Sissel: Hehe! :P Det kan jo være en fordel det da! Men også en ulempe...

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits