Konkurranseplan 2013

Folkens, jeg har jo glemt å skrive konkurranseplan for i år! Første halvdel av året er i hvertfall planlagt og jeg har løpt to halvmaraton allerede. 
 
  • Spirit Halvmaraton 19. januar

Dette løpet ble arrnagert av min nye friidrettsklubb, Spirit i Stavanger. Løpet resulterte i en 7. plass og tiden 1.36.33. 
 

 

  • Warszaw Half Marathon 24. mars

Som i fjor ble det også en tur til Warszawa i Polen for å løpe halvmaraton i år. Etter å ha slitt med beinhinnebetennelse var målet bare å fullføre. Tiden ble 1.43.24 for meg og 1.05.13 for Ørjan! 

  • Straumemila 1. mai

I 2011 vant jeg Straumemila med en tid på 42 minutter. Løypen var bare nedoverbakke de første 5 kilometerne før vending og oppoverbakker. Krevende! Jeg er i Bergen når det skal arrangeres i år, men jeg skal reise tilbake til Elverum med et fly som går samme ettermiddag. Jeg håper mamma og pappa hjelper meg med transport, sånn at jeg får sjans til å delta. Jeg har ikke konkurrert på 10 km siden jeg flyttet fra Bergen sommeren 2011, så det kan bli kjempespennende selv om jeg vet at jeg er langt ifra så god som jeg var! :)


  • Göteborgsvarvet??? 18. mai

En av de få konkurransene jeg deltok på i fjor var Göteborgsvarvet sammen med Ingrid i klassen min. Det var en stor folkefest og et av verdens største halvmaraton! Det bør oppleves av alle som er glad i å løpe. Jeg kom i mål på 1.37.48, mens Ingrid som løp sitt første halvmaraton var kjempegod og fikk 1.24.47! I tillegg vant hun og faren deltagelse i år etter å ha vunnet en fotokonkurranse i grimaser. Morsomt! :) Jeg og Ørjan skal tilfeldigvis reise forbi Göteborg denne dagen, og kanskje får jeg mulighet til å delta. I det minste håper jeg å få sett litt av det! :) 

  • 7-fjellsturen 26. mai

Ikke akkurat en konkurranse, men jeg tar det med likevel! Jeg har gått 7-fjellsturen i Bergen fire år på rad inntil i fjor. Da måtte jeg stå over på grunn av eksamener og at jeg ikke hadde mulighet for å reise. Så i år SKAL jeg! Jeg håper jeg får godt følge av min gode venninne Eirin som har vært med meg på 3 av 4 turer, og dagen etter blir det en velfortjent ferie til Kypros med mamma! :D

  • I FORM- løpet 8. juni

Dette løpet er en rein jentekonkurranse som jeg vurderer å delta på i Bergen. Får bare håpe jeg er i form etter en uke på ferie! :) 


Sommerkarusellen 2011, arrangert av BFG Fana i Bergen.

Dette er hva jeg på planen så langt. Jeg håper jeg får deltatt på flere løp i sommer og kanskje Oslo Maraton (halvmaraton) i september. I julen håper jeg å være hjemme til noen av løpene i vinterkarusellen som arrangeres av BFG Fana (10 km). Men det er lenge til og først skal jeg konsentrere meg om de konkurransene som er nevnt her. Jeg lager en ny plan til sommeren! :) 

2 kommentarer

Raymond Sanden

03.04.2013 kl.22:41

Hva med Gullfjellet opp, du spurte om jeg tok utfordringen. JEG LIGGER I HARDTRENING :-)

Stine

04.04.2013 kl.07:36

Raymond Sanden: Å, det hadde jeg helt glemt! Det er samme dagen som I FORM-løpet, men visst du skal løpe Gullfjellet, så må jo jeg også det! :) Du har fordel med å bo i Bergen. Her er det helt paddeflatt! Lykke til videre med treningen ;-)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits