Mangostan & Rambutan!

For 3 1/2 år siden var jeg en måned på sommerferie i Thailand hvor vi spiste masse av en frukt som jeg aldri har sett igjen i Norge. Inntil i går! Da lå det en nyhet i fruktavdelingen på Spar og jeg syntes den lignet, så jeg måtte jo prøve!


Dersom du skal til Thailand eller andre asiatiske land, så se etter denne! :)

Og det var riktig :D Det var MANGOSTAN!

MEN! Denne frukten var knallhard og nesten umulig å åpne, og når Ørjan endelig fikk skjært over skallet på den, så så den ikke særlig innbydendes ut. Jeg smakte likevel på den, og den smakte faktisk godt :) 

En annen frukt som vi spiste mye av kalles RAMBUTAN. Den er kjempegod, så neste leteprosjekt blir å finne denne. Vet du hvor den selges? :)


Bilde er lånt fra www.appetiteforchina.com.

Hva er din favorittfrukt? :)

2 kommentarer

Ingrid

14.03.2013 kl.08:34

Finnes på meny eller coop tror jeg, har sett den i Elverum!

Stine

14.03.2013 kl.09:18

Ingrid: Okei, takk! Tar en tur i ettermiddag! :D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Kosthold og fysisk aktivitet henger nøye sammen og til våren skal jeg ta utdannelse til Kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits