Gulrotmuffins :)

Har du søtsug, men vil ikke spise usunt? Prøv denne oppskriften på sunne gulrotmuffins! :D2 store muffins

Ingredienser

 • 1 raspet gulrot
 • 1 egg eller 2 eggehviter
 • 1/2 cm finhakket ingefær
 • 3 ss havregryn
 • 2 ss vaniljeprotein
 • 1 ss fiberfin
 • 2 ts bakepulver
 • 2 ts sukrin
 • 1 ts kanel
 • 1 ts kardemomme 
 • Evt. mager vaniljekesam/piladelphia light med sukrinmelis som topping
   

Slik gjør du

 1. Sett stekeovnen på 200 grader.
 2. Rør sammen alt det tørre i en bolle og bland til slutt inn egg, gulrot og ingefær. 
 3. Fordel røren i to store muffinsformer. 
 4. Stek muffinsene midt i ovnen til de er gjennomstekte. Jeg stekte mine i 20 minutter, men de burde stått litt lenger. Stikk en strikkepinne eller gaffel i muffinsen, så ser du om det henger deig igjen på den.
 5. Pynt evt. muffinsene med litt mager vaniljekesam eller philadelphia light blandet med sukrinmelis. Dette er egentlig oppskriften på en miniversjon av en gulrotkake som er kjempefort ferdig. Den kan lages i mikrobølgeovn ved at du blander alt i en bolle som kles i plast og settes i mikrobølgeovnen på full guffe i 2 minutter. Ta av plastfolien, snu bollen opp ned på en tallerken og vips, så har du en gulrotkake! 

Kilde: www.lykkesliv.blogg.no

4 kommentarer

Silje

30.10.2012 kl.09:17

elsker gulrotmuffins, de har så utrolig god smak i seg! :)

Stine

30.10.2012 kl.14:33

Silje: Ikke sant! :) Disse var saftige og gode ;)

siljeeira

31.10.2012 kl.04:08

Har laget mye muffins, men aldri med gulrot. . Kanskje på tide:) Fikk iallefall veldig lyst på her jeg sitter, men troooor kanskje samboeren hadde blitt irritert om han hadde hørt romstrering nede på kjøkkenet SÅ tidlig på morgenen, haha :D

Flinka altså:)

Ha en flott onsdag Stine, nå er snøen her også, bah:( Vet ikke om jeg liker eller ikke! Det er jo koselig da, det skal jeg innrømme:)

Stine

31.10.2012 kl.21:23

siljeeira: Det bør du prøve! :) Hehe! Hvem er det som står på kjøkkenet og lager muffins kl 4 om natten og hva i all verden gjorde du oppe SÅ tidlig?! :O
Jeg liker det IKKE fordi jeg må løpe inne på tredemølle så lenge det er snø :( Det er KJEDELIG!! Nå som det har regnet også så blir det jo glatt og fælt! Æsj... gleder meg til våren! :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Kosthold og fysisk aktivitet henger nøye sammen og til våren skal jeg ta utdannelse til Kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men også litt om fysisk aktivitet. Jeg håper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg på stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du ønsker å bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn på www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits