Vegetarpai

Etter bursdagsfeiringen hos Ekta p onsdag var jeg klar for prve lage min egen pai. Jeg har tatt utgangspunkt i Tines pai med kesam, men gjort noen endringer. Min oppskrift kommer her! :D

Ingredienser

Bunn

  • 3 1/2 dl sammalt hvete, finmalt
  • 60 gr smr
  • 1/2 boks mager kesam
  • 1/2 ts salt
  • 3 ss vann

Fyll

  • Bokkoli
  • Lk
  • Hvitlk
  • Tomat
  • Champignon
  • 3 egg
  • 1 dl ekstra lettmelk
  • 1/2 boks mager kesam
  • 1 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • Revet hvitost


Brokkoli, tomater, lk, hvitlk og champignon.

Slik gjr du

  1. Bland sammen alle ingrediensene til bunnen og la den st i kjleskapet i 30 minutter.
  2. Sett stekeovnen p 200 grader, kvevje deigen s den dekker bunnen og kantene i formen og prikk den litt med en gaffel fr den forstekes i ca 10 minutter.
  3. Kutt opp det du vil ha av fyll i paien. Hos Ekta hadde vi brokkoli- og kyllingpai og Tine anbefaler brokkoli, paprika og kokt skinke.
  4. Visp sammen egg, melk, kesam og krydder og hell det i bunnen. Tilsett resten av fyllet og str et lag revet hvitost p toppen.
  5. Stek paien nederst i ovnen i ca. 45 minutter.
  6. Server paien med salat og nystekt brd som tilbehr.


Jeg lagde paien i en kakeform og det fungerte helt supert! :D


Pai servert med salat og hjemmelaget scones (se oppskrift her)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Elverum

Tjohei! :D Jeg er en aktiv jente fra Bergen som studerer Folkehelse ved Hgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Kosthold og fysisk aktivitet henger nye sammen og til vren skal jeg ta utdannelse til Kostholdsveileder ved Norges Idrettshgskole. Denne bloggen vil for det meste handle om kosthold og sunne oppskrifter, men ogs litt om fysisk aktivitet. Jeg hper du finner en oppskrift som faller i smak. Enjoy! :D Har du sprsml er du velkommen til kontakte meg p stine.sanden@stud.hihm.no eller 95816997. Dersom du nsker bestille produkter fra Herbalife, klikk deg inn p www.herbashop.no/ss98.

Kategorier

Arkiv

Matbloggtoppen
hits